Πως να Επιλέξετε τον Κατάλληλο Εκτυπωτή - Πολυμηχανήματα

Πως να Επιλέξετε τον Κατάλληλο Εκτυπωτή

Ένα απαραίτητο προϊόν που όλοι έχουμε στο χώρο μας, είτε στο σπίτι είτε στον επαγγελματικό μας χώρο, είναι ο εκτυπωτής – πολυμηχάνημα, inkjet ή laser. Αξίζει να διευκρινίσουμε πως εκτυπωτής είναι το μηχάνημα που μόνο εκτυπώνει, ενώ ένα πολυμηχάνημα μπορεί να εκτυπώσει, να σκανάρει ή και να στείλει φαξ. Πως μπορούμε λοιπόν να βρούμε τον κατάλληλο εκτυπωτή για τις ανάγκες μας;

Τα inkjet μηχανήματα, λειτουργούν με την τεχνολογία ψεκασμού μελάνης, μέσα από μικρές ακίδες που υπάρχουν στο κάτω μέρος του μελανοδοχείου, ή και σε κάποιες περιπτώσεις επάνω στο ίδιο το μηχάνημα. Τα laser μηχανήματα λειτουργούν με σκόνη, η οποία περνά μέσα από έναν κύλινδρο – αποκαλούμενη “μονάδα απεικόνισης” ή “drum”. Μέσα από τη χρήση θερμότητας, σταθεροποιείται η μελάνη και εμφανίζεται η απεικόνιση επάνω στο χαρτί μας.

Η επιλογή, λοιπόν του κατάλληλου μηχανήματος έχει να κάνει με τις ανάγκες μας

Πως να Επιλέξετε τον Κατάλληλο Εκτυπωτή - Μελάνια Μαύρα & ΤρίχρωμαΑν θέλουμε να κάνουμε απλές και μικρής ποσότητας εργασίες, όπως αυτές που κάνουμε στο σπίτι, μπορούμε να κατευθυνθούμε σε ένα Inkjet μηχάνημα, το οποίο χρησιμοποιεί μελάνια. Στις περισσότερες περιπτώσεις, χρησιμοποιείται ένα μαύρο και ένα τρίχρωμο μελάνι, του οποίου το κόστος δεν είναι ιδιαίτερο. Υπάρχει η επιλογή της αγοράς είτε original μελανιού, είτε συμβατού μελανιού. Συνήθως τα συμβατά μελάνια βγαίνουν σε XL ποσότητες, οπότε το κέρδος μας είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Σε περιπτώσεις όπου οι εκτυπώσεις μας είναι μεγαλύτερες σε όγκο ή συχνότητα, όπως συμβαίνει σε εργασιακούς χώρους ή εργασίας από το σπίτι, η καλύτερη επιλογή είναι ένα laser μηχάνημα. Αν και σε αυτήν την περίπτωση επιλέξουμε συμβατά μελάνια, το κέρδος μας είναι μεγαλύτερο στο αναλώσιμο που χρησιμοποιούμε.

Είναι γεγονός πάντως ότι υπάρχουν πολλές επιλογές σε μηχανήματα και σε πολύ οικονομικές τιμές. Το σημαντικότερο είναι πριν προχωρήσουμε σε κάποια αγορά, να κάνουμε πρώτα μία έρευνα, ως προς το αναλώσιμο που θα χρησιμοποιεί ο εκτυπωτής μας. Για να είμαστε σίγουροι ότι κάναμε μία καλή αγορά με τον κατάλληλο εκτυπωτή και με την βέλτιστη επιλογή αναλώσιμου, που είναι η οικονομική τιμή.

Στο ΤΗΙΝΚ ΙΝΚ, μέσα από την πολυετή εμπειρία μας, μπορούμε να σας προτείνουμε ένα μηχάνημα που να συμβαδίζει με τις ανάγκες σας με την καλύτερη δυνατή επιλογή σε μελάνι. Καλέστε μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον κατάλληλο εκτυπωτή, για τις δικές σας ανάγκες.

Κλείσιμο Το Καλάθι μου
Close Είδατε Πρόσφατα
Κλείσιμο
Σύγκρινε τα Προϊόντα (0 Προϊόντα)
Σύγκρινε το Προϊόν
Σύγκρινε το Προϊόν
Σύγκρινε το Προϊόν
Σύγκρινε το Προϊόν
Κλείσιμο
Κατηγορίες