Σφραγίδες COLOP & Think ink - Κοινή Οικολογική Φιλοσοφία

Σφραγίδες COLOP & Thinkink – Κοινή Οικολογική Φιλοσοφία

Η Ε.Ε. μας τοποθετεί σε μια καινούργια συνθήκη, αναφορικά με την ομαλή μετάβαση των εταιρειών στη νέα γενιά μείωσης ρύπων. Αν αναλογιστούμε πως οι σφραγίδες στηρίζουν τον μηχανισμό τους και την λειτουργικότητα τους σε υλικά από πλαστικό, γρήγορα μπορούμε να αντιληφθούμε την αναγκαιότητα να ενταχθούν ακόμη και τα προϊόντα γραφείου σε συνθήκες οικολογίας. Έτσι οι σφραγίδες COLOP στόχευσαν στην καλύτερη εκδοχή των προϊόντων τους.

COLOP CO2 Neutral - Φιλοσοφία ThinkInkCOLOP Σφραγίδες: Οικολογική Υπευθυνότητα

Οι σφραγίδες COLOP κατάφεραν να διεκδικήσουν την πιστοποίηση ISO 14001, ενσωματώνοντας πρακτικές για την μείωση εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Στόχος ήταν η καλύτερη περιβαλλοντολογική διαχείριση της εταιρείας και συνεπώς των σφραγίδων. Κατάφερε λοιπόν, να παράγει τις σφραγίδες COLOP με ανακυκλωμένο πλαστικό. Μια μοναδική αλλαγή για το περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα της εταιρείας. Σημαντικό μέρος της ηλεκτρικής ενέργειας παράγεται μέσω φωτοβολταϊκού συστήματος. Συνεπώς, με τον τρόπο αυτό η COLOP πέτυχε την ουσιαστική μείωση εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στα εργοστάσια της.

Σχεδόν το 90% της σειράς από σφραγίδες COLOP μπορούν να περιγραφούν ως κλιματικά ουδέτερες

Οι σφραγίδες COLOP αποτελούν μια σειρά προϊόντων που παρέχει εμπιστοσύνη εδώ και πολλά χρόνια. Ο λόγος είναι πως έχουν εξασφαλίσει τα πιο οικονομικά προϊόντα, σε συνδυασμό με υψηλή ποιότητα. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρει στους επαγγελματίες ευελιξία, καλύπτοντας κάθε ανάγκη με την δημιουργία ποικιλίας ειδών και κατηγοριών. Από την mini dater αυτόματη σφραγίδα που θα σας βοηθήσει να περάσετε άμεσα την ημερομηνία στα έγγραφα σας μέχρι την αυτοκατασκευαζόμενη DIY σφραγίδα COLOP, που διαθέτει τσιμπιδάκι για να μπορέσετε να δημιουργήσετε μόνοι σας την στάμπα.

Σφραγίδες COLOP & Think ink - Κοινή Οικολογική Φιλοσοφία

Η Think Ink εστιάζει στο περιβάλλον

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να διατηρούμε συνεργασίες με εταιρείες που εκπροσωπούν την ίδια φιλοσοφία. Στόχος του Think Ink, είναι να καταφέρει να χτίσει μια σειρά πρακτικών με σκοπό να βελτιώνει συνεχώς την περιβαλλοντολογική ευθύνη της επιχείρησης. Η προσπάθεια μας να συμπεριλαμβάνουμε προϊόντα με σαφή κατεύθυνση προς την οικολογία, αποτελεί βασικό μας στόχο.

Κλείσιμο Το Καλάθι μου
Close Είδατε Πρόσφατα
Κλείσιμο
Σύγκρινε τα Προϊόντα (0 Προϊόντα)
Σύγκρινε το Προϊόν
Σύγκρινε το Προϊόν
Σύγκρινε το Προϊόν
Σύγκρινε το Προϊόν
Κλείσιμο
Κατηγορίες