Η δημιουργία μιας επιτυχημένης εταιρικής ταυτότητας είναι σημαντική, αλλά αποτελεί μόνο ένα κομμάτι ολόκληρης της διαδικασίας. Το επόμενο βήμα είναι η σωστή προβολή σας. Στο ThinkInk έχουμε ενδιαφέρουσες προτάσεις και πρωτοποριακές ιδέες, με στόχο να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τα Διαφημιστικά Προϊόντα που παρέχουμε στους πελάτες μας ανά κατηγορία ενδιαφέροντος και σας τα παρουσιάζουμε. Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις για τις υπηρεσίες μας, μην διστάσετε να μας καλέσετε.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ

Προσωποποιημένα Ημερολόγια - thinkink διαφημιστικά προϊόντα

LANYARDS - ΙΜΑΝΤΕΣ ΛΑΙΜΟΥ ή ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΛΑΙΜΟΥ

Ως Ιμάντες ή Κορδόνια Λαιμού τα γνωρίσαμε στα ελληνικά και πλέον είναι ευρέως διαδεδομένα ως lanyards.

Τα χρησιμοποιούμε ως διαφημιστικά προϊόντα σε φεστιβάλ, σεμινάρια, γυμναστήρια κ.α. Με λίγα λόγια, σε χώρους όπου κυκλοφορεί μεγάλος αριθμός ατόμων, που είναι είτε τωρινοί είτε εν δυνάμει πελάτες σας.

Στο ThinkInk, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από χρώματα, ώστε να εντοπίσετε την κατάλληλη απόχρωση για να ταιριάξει τέλεια με το εταιρικό λογότυπό σας. Είμαστε πάντοτε στη διάθεση σας, για να μας στείλετε το λογότυπό σας και να βρούμε μαζί, τον κατάλληλο συνδυασμό για το δικό σας brand.

Καθημερινά, είτε βρισκόμαστε στο χώρο εργασίας μας είτε στο σπίτι, ένα σημαντικό μέρος της ημέρας το αφιερώνουμε μπροστά στον υπολογιστή μας. Πραγματικά, ας σκεφτούμε πόσες φορές θέλουμε να δώσουμε εντολή στο ποντίκι μας και δεν μπορεί να ρολλάρει σωστά στην επιφάνεια που το έχουμε.

Η δημιουργία ενός mousepad με το δικό σας σχέδιο, αποτελεί μία ωραία πρόταση, που σας επιτρέπει να παραμένετε κοντά στους πελάτες σας, όλο αυτό το διάστημα από τη στιγμή που ανοίγουν τον υπολογιστή τους.

Η κατασκευή των mousepads γίνεται σε διάσταση 21×16,5 εκ. με ειδική πλαστικοποίηση για ιδανικό ρολλάρισμα του ποντικιού και με αντιολισθητική βάση. Ενδιαφέρουσα πρόταση είναι να γίνει με εκτύπωση του λογοτύπου σας και να συνοδεύεται με ένα ετήσιο πλάνο – ημερολόγιο.

Μπορείτε να μας στείλετε το δικό σας σχέδιο, ή να αναλάβουμε εμείς για λογαριασμό σας τη δημιουργία του δικού σας εικαστικού.

MOUSEPADS ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ & ΜΕ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ / ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΜΟΛΥΒΙΑ

Ένα χρήσιμο εταιρικό δώρο, το οποίο συναντάμε σε σεμινάρια, εκθέσεις, φροντιστήρια κ.α.

Μπορεί να γίνει εκτύπωση του λογοτύπου σας σε μολύβι με φυσικό χρώμα, μαύρο, ή και διάφορα άλλα χρώματα.

BANNERS - FLAGS

Έχοντας υπάρξει όλοι μας σε χώρο σεμιναρίου ή εκδηλώσεων, σίγουρα έχουμε προσέξει ότι υπάρχει πάντα ένας τρόπος προβολής του αντικειμένου που πραγματεύεται το event. Ο πιο συνήθης τρόπος προβολής κάποιου προϊόντος ή υπηρεσίας αποτελούν τα banners, στα οποία σας προτείνουμε δύο ειδών:

  1. Roll – up banner (banner με μηχανισμό, το οποίο αναδιπλώνεται)
  2. Flying flag banner (banner σημαία, το οποίο περιλαμβάνει βάση με βάρος για να στέκεται σε συνθήκες εξωτερικές με αέρα). Τα flags χρησιμοποιούνται συχνά σε περιβάλλον καταστήματος εστίασης, κυρίως σε παραθεριστικές περιοχές.

Σας προτείνουμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας και να δούμε μαζί το banner ή το flag που θα καλύψει την ανάγκη προβολής της επιχείρησής σας. Εφόσον δεν υπάρχει μακέτα, αναλαμβάνουμε το σχεδιαστικό κομμάτι για εσάς.

ΧΑΡΑΚΕΣ

Έχοντας αρκετός κόσμος ιδιαίτερη αδυναμία στα είδη γραφείου, σας προτείνουμε ένα ενδιαφέρον εταιρικό δώρο, τον χάρακα.

Εταιρικό δώρο χρηστικό και οικονομικό, που το συναντάμε σε φροντιστήρια ιδιαίτερα συχνά.

Η κατασκευή του γίνεται σε διάσταση 30×5, σε χαρτί σκληρό 400γρ. με ματ πλαστικοποίηση, το οποίο δίνει πιο ωραίο αποτέλεσμα και η εκτύπωση μπορεί να γίνει μίας ή και διπλής όψης.

Μπορείτε να μας στείλετε το σχέδιό σας, ή να αναλάβουμε εμείς τη δημιουργία του.

Η λίστα των Διαφημιστικών Προϊόντων μας, συνεχώς ανανεώνεται!
Εάν δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε ελάτε σε επικοινωνία με το κατάστημα μας, για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα κατάλληλα προσωποποιημένα προϊόντα, για κάθε διαφημιστική σας ανάγκη.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ THINKINK

Το Καλάθι μου
Είδατε Πρόσφατα
Σύγκρινε τα Προϊόντα (0 Προϊόντα)
Σύγκρινε το Προϊόν
Σύγκρινε το Προϊόν
Σύγκρινε το Προϊόν
Σύγκρινε το Προϊόν
Κατηγορίες