Υπηρεσίες Φυσικού Καταστήματος

Διαφημιστικά Ημερολόγια

Η δημιουργία ημερολογίου, αποτελεί το δημοφιλέστερο είδος εταιρικού δώρου. Το ημερολόγιο θα συνοδεύει τους πελάτες σας για μια ολόκληρη χρονιά, γι’ αυτό κι εμείς δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο σχέδιο και την ποιότητα της εκτύπωσης. Είναι ένα δώρο το οποίο δίνεται στο τέλος της χρονιάς και για το λόγο αυτό η παραγωγή του ξεκινάει ήδη από τον Σεπτέμβρη.

Υπάρχουν διάφορες επιλογές μέσα από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε εκείνη που σας εκφράζει.

Διαφορετικές Διαστάσεις
Ι) Α5
ΙΙ) 17×25

Διαφορετικά είδη Δεσίματος
Ι) Με έγχρωμο σκληρό καπάκι με αφρολέξ και πλαστικοποίηση ματ, με εσωτερικά φύλλα 2χρωμα (μαύρο-κόκκινο) δύο όψεων, σε χαρτί 70γρ. γραφής.
ΙΙ) Με σκληρό εξώφυλλο και οπισθόφυλλο, λαμιναρισμένο, έγχρωμο και πλαστικοποίηση ματ με εσωτερικά φύλλα 2χρωμα (μαύρο-κόκκινο) δύο όψεων, σε χαρτί 70γρ. γραφής.

Βιβλιοδεσία με Μεταλλικό Σπιράλ
Επιλογές Εσωτερικού
Ι) Κλασικό στήσιμο ημερήσιου ημερολογίου, το οποίο διαθέτει πλάνο χρονιάς, εορτολόγιο, χρήσιμα τηλέφωνα και λοιπά στοιχεία.
ΙΙ) Ολόκληρο custom ημερολόγιο με το δικό σας σχέδιο και είδος χαρτιού. (Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας να συζητήσουμε την ανάγκη έκφρασης που θέλετε να προβάλλετε, μέσω του δικού σας μοναδικού ημερολογίου).

Ιδιαίτερη ομορφιά και character, πινελιά δίνει η προσθήκη UV Spot σε διάφορα σημεία στο σχέδιό σας:

Προσωποποιημένα Ημερολόγια με UV Spots - thinkink Διαφημιστικά Προϊόντα
Ελάχιστη παραγγελία, τα 10 τεμάχια. Αν δεν έχετε το δικό σας σχέδιο, αναλαμβάνουμε τη δημιουργία της μακέτας του νέου σας ημερολογίου.
Κλείσιμο Το Καλάθι μου
Close Είδατε Πρόσφατα
Κλείσιμο
Σύγκρινε τα Προϊόντα (0 Προϊόντα)
Σύγκρινε το Προϊόν
Σύγκρινε το Προϊόν
Σύγκρινε το Προϊόν
Σύγκρινε το Προϊόν
Κλείσιμο
Κατηγορίες