• Ταξινόμηση κατά
  ...
Φίλτρα
Κατηγορίες
Τιμή
Προσφορές
 • Σφραγίδα αυτοκατασκευαζόμενη DIY COLOP 40/2 Set – Αυτόματη 21.00 

  Αυτόματη αυτοκατασκευαζόμενη σφραγίδα DIY COLOP 40/2 Set

  Οι αυτόματες σφραγίδες COLOP DIY  σας δίνουν την δυνατότητα να φτίαξετε μόνοι σας την σφραγίδα που θέλετε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.  Απλά χρησιμοποιήστε τα γράμματα από τις δυο κασετίνες που εσωκλείονται στην συσκευασία, με τον μεγεθυντικό φακό και με το τσιμπιδάκι και ετοιμάστε την καινούρια σας σφραγίδα.

  Είναι αυτομελανούμενες και οι διαστάσεις της σφραγίδας DIY COLOP 40 είναι στα 2,3 x 5,9 εκατοστά. Το χρώμα του μελανιού είναι σε μαύρο χρώμα.

  Μέγιστος αριθμός σειρών (εκτύπωσης) σφραγίδας COLOP 40: 6 σειρές με 26 χαρακτήρες ανά σειρά και μέγεθος γραμμάτων 2.5 και 3.5mm.

  Βοήθεια στην Επιλογής Σφραγίδας από την Ομάδα ThinkInk!

 • Σφραγίδα αυτοκατασκευαζόμενη DIY COLOP 30/1 Set – Αυτόματη 16.00 

  Αυτόματη αυτοκατασκευαζόμενη σφραγίδα DIY COLOP 30/1 Set

  Οι αυτόματες σφραγίδες COLOP DIY  σας δίνουν την δυνατότητα να φτίαξετε μόνοι σας την σφραγίδα που θέλετε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.  Απλά χρησιμοποιήστε τα γράμματα από την κασετίνα που εσωκλείονται στην συσκευασία, με τον μεγεθυντικό φακό και με το τσιμπιδάκι και ετοιμάστε την καινούρια σας σφραγίδα.

  Είναι αυτομελανούμενες και οι διαστάσεις της σφραγίδας DIY COLOP 30 είναι στα 1,8 x 4,7 εκατοστά. Το χρώμα του μελανιού είναι σε μαύρο χρώμα.

  Μέγιστος αριθμός σειρών (εκτύπωσης) σφραγίδας COLOP 30: 5 σειρές με 21 χαρακτήρες ανά σειρά και μέγεθος γραμμάτων 3.5mm.

  Βοήθεια στην Επιλογής Σφραγίδας από την Ομάδα ThinkInk!

 • Σφραγίδα αυτοκατασκευαζόμενη DIY COLOP 20/1 Set- Αυτόματη 13.50 

  Αυτόματη αυτοκατασκευαζόμενη σφραγίδα DIY COLOP 20/1 Set

  Οι αυτόματες σφραγίδες COLOP DIY  σας δίνουν την δυνατότητα να φτίαξετε μόνοι σας την σφραγίδα που θέλετε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.  Απλά χρησιμοποιήστε τα γράμματα από την κασετίνα που εσωκλείονται στην συσκευασία με το μεγεθυντικό φακό και το τσιμπιδάκι και ετοιμάστε την καινούρια σας σφραγίδα.

  Είναι αυτομελανούμενες και οι διαστάσεις της σφραγίδας DIY COLOP 20 είναι στα 1,4 x 3,8 εκατοστά. Το χρώμα του μελανιού είναι σε μαύρο χρώμα.

  Μέγιστος αριθμός σειρών (εκτύπωσης) σφραγίδας COLOP 20: 4 σειρές με 17 χαρακτήρες ανά σειρά και μέγεθος γραμμάτων 3.5mm

  Βοήθεια στην Επιλογής Σφραγίδας από την Ομάδα ThinkInk!

Το Καλάθι μου
Close Είδατε Πρόσφατα
Σύγκρινε τα Προϊόντα (0 Προϊόντα)
Σύγκρινε το Προϊόν
Σύγκρινε το Προϊόν
Σύγκρινε το Προϊόν
Σύγκρινε το Προϊόν
Κατηγορίες