Επιστροφές και αλλαγές

Εάν κάποιο από τα προϊόντα μας, δεν σας ικανοποίησε, σας δίνουμε την δυνατότητα επιστροφής του. Μπορείτε να το επιστρέψετε μέσα σε 10 (δέκα) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που το παραλάβατε σύμφωνα με το σχετικό παραστατικό της courier. Όταν παραλάβουμε το προϊόν και μετά από έλεγχο της κατάστασής του, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την διαδικασία της επιστροφής χρημάτων ή την αλλαγή με κάποιο άλλο είδος.
Τα προϊόντα που θα επιστρέψετε, πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση και να μην έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους.
Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί με ειδική παραγγελία ή με ειδικές διαστάσεις.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Μετά την αλλαγή των προϊόντων η αποστολή σε εσάς γίνεται με δικά μας έξοδα αποστολής.
Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής. Διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε επιστροφές προϊόντων που δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους όρους πολιτικής επιστροφών που αναφέρονται παραπάνω. Επικοινωνήστε μαζί μας σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν για να σας εξηγήσουμε τη διαδικασία της επιστροφής.
 

Το Καλάθι μου
Close Είδατε Πρόσφατα
Σύγκρινε τα Προϊόντα (0 Προϊόντα)
Σύγκρινε το Προϊόν
Σύγκρινε το Προϊόν
Σύγκρινε το Προϊόν
Σύγκρινε το Προϊόν
Κατηγορίες